Munkatársak

dr. Csiki-Bege Zsuzsanna

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Fogszabályozó szakorvos és Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tagja a Magyar Orthodondusok Társaságnak, az Amerikai Fogszabályzó Orvosok Társaságának (AAO), a Fogszabályzó Világszövetségnek (WFO),  Charles Tweed Nemzetközi Alapítványnak, Európai és Ázsiai Fogszabályzó Orvosok Szövetségének (EAO), Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaságnak, Magyar Fogorvosok Egyesületének.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd 1998-ban indítottam Veresegyházon a Szemere utca 35. szám alatt fogászati magánrendelőmet, a Veres-Dent Kft-t, melyet pácienseim számának gyors növekedése miatt 1999-ben kétszékes rendelővé alakítottam át már több fogorvos kollégával együtt végezve a kezeléseket. Pácienseink bizalmának köszönhetően 2003.decemberében megnyitottuk az új Fogászati Központunkat a Fő út 127 alatt hét fogorvosi rendelővel, digitális röntgennel, panoráma röntgennel, amelyet 2010-ben nyolc fogorvosi rendelőre bővítettünk.

Fogászati Központunkat választva biztos lehet, hogy munkatársaimmal a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk, magas szakmai színvonalon. Minden fogászati rendelőben gondoskodtunk arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé, fájdalommentessé tegyük a páciensek számára.

Szakterületem a gyermekfogászat-fogszabályozás.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, örömöt szerez elégedett pácienseim szép mosolya a fogszabályozási kezelés után. Örülök, hogy félelem nélkül, vidáman jönnek a rendelésre. Nagyon szeretem megismerni és alkalmazni a fogszabályozás új vívmányait. Örömmel tölt el, hogy Fogászati Központunkban pácienseink kezelésénél naprakészek lehetünk, új technikákat alkalmazhatunk, és lehetőségünk van legújabb készülékek beszerzésére is.

Beszélt nyelvek: angol

Cikkek

dr. Balog Zita

Fog-és szájbetegségek szakorvosa; Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán szereztem diplomát 2000-ben. 2002-ben és 2007-ben szakvizsgáztam.

2001-től dolgoztam a Veres-Dent Kft-ben, amely 2003-ban bővült és nyerte el jelenlegi arculatát immár Veres-Dent Fogászati Központ néven.

Fő területem az esztétikus tömések, fogpótlások készítése, ebben a témában több hazai és külföldi előadó továbbképzésen vettem részt. Használom a Smile-Design mosolytervező módszert, melynek segítségével frontfog korrekcióra szoruló pácienseket kezelek. Szívesen gondozok fogágybetegségben szenvedő pácienseket, és kezelek gyermekeket. Fontos számomra, hogy pácienseimmel jó viszonyt alakítsak ki, oldott hangulatban teljenek a kezelések, merjék velem megbeszélni fogászati problémáikat, gondot fordítsunk a megelőzésre.

Fogorvosi munkám mellett törekszem arra, hogy orvosaink felkészültsége, az itt végzett munkák szakmai színvonala pácienseinknek megfeleljen.

Beszélt nyelvek: angol

Cikkek

dr. Schmidt Evelin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Marosvásárhelyi Orvos-és Gyógyszerésztudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2000-ben.

2004 óta a Veres-Dent Fogászati Központban dolgozom fogorvosként. Rezidensi éveimet is itt töltöttem. Szakvizsgámat 2009-ben szereztem. Szakterületem a tömések és fogpótlások készítése. Fontos számomra a páciens félelmének oldása, bizalmának elnyerése.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára. Szívesen foglalkozom gyermekekkel is.

Beszélt nyelvek: román, angol

dr. Sipos Gabriella

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

2005-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen fogorvostudományi  karán, 2010 óta vagyok a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres szakmai továbbképzéseket annak érdekében, hogy magas színvonalú ellátást nyújthassak pácienseimnek. Szívesen kezelek gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szeretem látni az elégedett páciensek arcát, mikor megpillantják esztétikusan helyreállított fogaikat.

Fő célom, hogy betegeimet nyugodt környezetben, jól felszerelt rendelőben, fájdalommentesen és kellő szakértelemmel kezeljem, eloszlatva a berögzött régi rossz fogászati emlékeiket.

Beszélt nyelv: angol, német

dr. Papp Tibor Zsolt

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2003-ban szereztem. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával rendelkezem. 2013- ban csatlakoztam a Veres-Dent csapatához.

Szakterületeim: esztétikai fogászat, fogpótlástan, fémmentes fogpótlások készítése, endodoncia. Fontos számomra a nyugodt légkör, a páciensek teljes körű tájékoztatása, hogy a legmegfelelőbb egyénre szabott kezeléseket alkalmazzam.

dr. Vastag Gábor Barnabás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Nyitott vagyok a folyamatosan megjelenő új technológiák elsajátítása iránt. A fejlődés állandó, a tudás bővítése elengedhetetlen a hosszú távú eredményeket biztosító, modern fogorvosi kezeléshez. Nagy figyelmet fordítok arra, hogy pácienseink egyéni igényeit valóra váltsam. Munkám során eredmény orientált gondolkodás jellemez. Minden tekintetben, így a munkámra is igaz, hogy amivel foglalkozom, azt szeretném a legmagasabb színvonalon, a legjobb tudással művelni. Gyermekek és felnőttek ellátását egyaránt szívesen végzem.

 

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Ambrovics Ágnes

Fogorvos

Tanulmányaim után a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Budapesten kezdtem el praktizálni. 2015 januárja óta vagyok a Veres-Dent munkatársa.
Fő érdeklődési területeim közé tartoznak az esztétikai fogászati módszerek, a fogpótlás készítés és a gyermekkori fogászati megelőzés. Szaktudásom folyamatos fejlesztésére kiemelten figyelek, ezért Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan területen szakorvos képzésben is részt veszek.

Munkám során fontosnak tartom a pontosságot és precizitást. Igyekszem nyugodt légkört teremteni betegeim számára. Nagy hangsúlyt fektetek mindig a kezeléssel kapcsolatos kérdések megválaszolására, és a pontos betegtájékoztatásra.

Dr. Fekete Anna

Fogorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2014-ben.

Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek és bizalommal forduljanak hozzám. Célom a páciensek széleskörű tájékoztatása, a fájdalommentes kezelés és a precíz munkavégzés. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek gyógyítása mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Örömmel tölt el, ha pácienseim mosolyogva térnek vissza hozzám.

Beszélt nyelvek: angol

dr. Kertész Éva

Dento-alveoláris sebészet szakorvosa; Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa; Fog- és szájbetegségek szakorvosa; Szájsebész szakorvos

1994-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1996-ban fog-és szájbetegségek szakvizsgát szereztem. Szájsebészként dolgoztam és tanítottam a budapesti Szájsebészeti Klinikán, majd több évig a MH Központi Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályának osztályos orvosa voltam.

2005. óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ szájsebésze.

Szakterületeim: ambuláns szájsebészet, implantológia (műfoggyökér beültetés), parodontológia (fogágybetegségek kezelése).

Számomra nagyon fontos a páciensek félelmének feloldása műtétek előtt és a széleskörű tájékoztatás. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, hogy betegeim a legkorszerűbb kezelésben részesülhessenek.

Beszélt nyelvek: angol, német

Cikkek

dr. Srám Aliz

Fogszabályozó fogszakorvos

Diplomámat 2005-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai Osztályán dolgoztam, mint fogszabályzó fogorvos.

2013 óta dolgozom a Veres-Dentben ahol az OEP által támogatott és privát fogszabályzásra érkező pácienseket látom el. Elsődleges célom a munkám során az esztétikus, stabil eredmények elérésére, és esetek egyedi kezelésére. Nagy hangsúlyt fektetek a pácienseim szájhigiéniájára felnőttek és gyerekek kezelése során. Rendeléseim oldott, barátságos hangulatban telnek, közvetlen viszony kialakítására törekszem a fiatalabb és az idősebb pácienseimmel is. Igyekszem a gyerekekhez az ő nyelvükön szólni, olykor erőt-kitartást adni nekik, hiszen a fogszabályozás általában időigényes, hosszú távú beavatkozás.

Különösen örülök, hogy a Veres-Dentben a fogszabályozás csapatban „team”-ben végezzük kiváló dentálhigiénikus kollégákkal együtt.