Munkatársak

Sós Tímea

Főnövér - klinikai fogászati higiénikus

Szilvásiné Kádár Katalin

Manager asszisztens - Klinikai fogászati higiénikus

Vankó Regina

Klinikai fogászati higiénikus

2003 óta dolgozom a Veres-Dent-ben fogászati asszisztensként, 2005 óta dentálhigiénikusként.

Tevékenységeim: ultrahangos fogkőeltávolítás, homokfúvás, polírozás, zárt küret (progén betegség esetén), fogfehérítés, szájhigiénés tanácsadás

Örömmel tölt el, hogy visszaigazolást kapok az újra és újra visszatérő páciensektől, akik hosszú évek óta megtisztelnek bizalmukkal, kifejezve elégedettségüket, és megerősítve azt, amiben hiszek.

Tóthné Kati

Klinikai fogászati higiénikus

2008 óta dolgozom a Veres-Dentben kezdetben asszisztensként majd dentálhigiénikusként.

Főbb területem: ultrahangos fogkőtisztítás, polírozás, fogfehérítés, íny-fogágygondozás (zárt kürettálás), egyéni szájhigiéné tanácsadás.

Szívesen foglalkozom felnőttekkel, gyerekekkel egyaránt. Fontosnak tartom kedves pácienseimmel közvetlen kapcsolat kialakítását, hogy megtiszteljenek bizalmukkal, szívesen forduljanak hozzám kérdéseikkel, problémáikkal. Célom a páciensekkel megismertetni a szájhigiénés termékek széles palettáját, egyénileg a legjobb szájhigiénia kialakítása, az eszközök használatának elsajátítása, rendszeres kontrollokkal a jó szájhigiénia fenntartása, ezzel a betegségek megelőzése.

Garbacz Tímea

Klinikai fogászati higiénikus

2003 óta lakom Veresegyházán, két gyermek édesanyja vagyok. 2012-ben jöttem a Veres-Dent Fogászati Kft-hez mint fogászati asszisztens, majd a dentálhigiénikusi iskola elvégzése után már munkám javarészét a fogszabályozás tölti ki. Jó látni, ahogyan gyermek és felnőtt pácienseink egyaránt visszakapják önbizalmukat és a fogszabályozási kezelés végeztével ismét magabiztosan, mosolyogva lépnek ki a fogászati rendelő ajtaján.  Összehangolt, kézügyességet, empátiát igénylő izgalmas szakma ez, mely egyszerre jelent örömet, kihívást számomra. Itt nincsenek unalmas, szürke hétköznapok, csak elégedett és rendszeresen visszatérő mosolygós páciensek. Örömmel végzem mindennapi dentálhigiénikusi és asszisztensi feladatomat kiváló orvosaink mellett akikkel egy csapatként szépítjük meg vendégeink mosolyát.

Biri-Kurucz Krisztina

Klinikai fogászati higiénikus

Veres-Dent csapatához 2016-ban csatlakoztam, ahol már Klinikai fogászati higiénikusként is tevékenykedem pácienseink megfelelő szájhigiéniájának fenntartása érdekében. Örömmel tölt el, amikor a páciensek pozitív tapasztalatokkal, élménnyel hagyják el a rendelőt és szívesen térnek vissza hozzám.

Bakó Márta

Klinikai fogászati higiénikus