Munkatársak

Dr. Csiki-Bege Zsuzsanna

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Fogszabályozó szakorvos és Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tagja a Magyar Orthodondusok Társaságnak, az Amerikai Fogszabályzó Orvosok Társaságának (AAO), a Fogszabályzó Világszövetségnek (WFO),  Charles Tweed Nemzetközi Alapítványnak, Európai és Ázsiai Fogszabályzó Orvosok Szövetségének (EAO), Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaságnak, Magyar Fogorvosok Egyesületének.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd 1998-ban indítottam Veresegyházon a Szemere utca 35. szám alatt fogászati magánrendelőmet, a Veres-Dent Kft-t, melyet pácienseim számának gyors növekedése miatt 1999-ben kétszékes rendelővé alakítottam át már több fogorvos kollégával együtt végezve a kezeléseket. Pácienseink bizalmának köszönhetően 2003.decemberében megnyitottuk az új Fogászati Központunkat a Fő út 127 alatt hét fogorvosi rendelővel, digitális röntgennel, panoráma röntgennel, amelyet 2010-ben nyolc fogorvosi rendelőre bővítettünk.

Fogászati Központunkat választva biztos lehet, hogy munkatársaimmal a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk, magas szakmai színvonalon. Minden fogászati rendelőben gondoskodtunk arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé, fájdalommentessé tegyük a páciensek számára.

Szakterületem a gyermekfogászat-fogszabályozás.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, örömöt szerez elégedett pácienseim szép mosolya a fogszabályozási kezelés után. Örülök, hogy félelem nélkül, vidáman jönnek a rendelésre. Nagyon szeretem megismerni és alkalmazni a fogszabályozás új vívmányait. Örömmel tölt el, hogy Fogászati Központunkban pácienseink kezelésénél naprakészek lehetünk, új technikákat alkalmazhatunk, és lehetőségünk van legújabb készülékek beszerzésére is.

Beszélt nyelvek: angol

Cikkek

Dr. Schmidt Evelin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Marosvásárhelyi Orvos-és Gyógyszerésztudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2000-ben.

2004 óta a Veres-Dent Fogászati Központban dolgozom fogorvosként. Rezidensi éveimet is itt töltöttem. Szakvizsgámat 2009-ben szereztem. Szakterületem a tömések és fogpótlások készítése. Fontos számomra a páciens félelmének oldása, bizalmának elnyerése.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára. Szívesen foglalkozom gyermekekkel is.

Beszélt nyelvek: román, angol

Dr. Sipos Gabriella

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

2005-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen fogorvostudományi  karán, 2010 óta vagyok a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres szakmai továbbképzéseket annak érdekében, hogy magas színvonalú ellátást nyújthassak pácienseimnek. Szívesen kezelek gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szeretem látni az elégedett páciensek arcát, mikor megpillantják esztétikusan helyreállított fogaikat.

Fő célom, hogy betegeimet nyugodt környezetben, jól felszerelt rendelőben, fájdalommentesen és kellő szakértelemmel kezeljem, eloszlatva a berögzött régi rossz fogászati emlékeiket.

Beszélt nyelv: angol, német

Dr. Papp Tibor Zsolt

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2003-ban szereztem. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával rendelkezem. 2013- ban csatlakoztam a Veres-Dent csapatához.

Szakterületeim: esztétikai fogászat, fogpótlástan, fémmentes fogpótlások készítése, endodoncia. Fontos számomra a nyugodt légkör, a páciensek teljes körű tájékoztatása, hogy a legmegfelelőbb egyénre szabott kezeléseket alkalmazzam.

Dr. Ambrovics Ágnes

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tanulmányaim után a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, Budapesten kezdtem el praktizálni. 2015 januárja óta vagyok a Veres-Dent munkatársa.
Fő érdeklődési területeim közé tartoznak az esztétikai fogászati módszerek, a fogpótlás készítés és a gyermekkori fogászati megelőzés. Szaktudásom folyamatos fejlesztésére kiemelten figyelek, ezért Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan területen szakorvos képzésben is részt veszek.

Munkám során fontosnak tartom a pontosságot és precizitást. Igyekszem nyugodt légkört teremteni betegeim számára. Nagy hangsúlyt fektetek mindig a kezeléssel kapcsolatos kérdések megválaszolására, és a pontos betegtájékoztatásra.

Cikkek

Dr. Fekete Anna Csenge

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2014-ben.

Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek és bizalommal forduljanak hozzám. Célom a páciensek széleskörű tájékoztatása, a fájdalommentes kezelés és a precíz munkavégzés. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek gyógyítása mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Örömmel tölt el, ha pácienseim mosolyogva térnek vissza hozzám.

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Kertész Éva

Dento-alveoláris sebészet szakorvosa; Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa; Fog- és szájbetegségek szakorvosa; Szájsebész szakorvos

1994-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1996-ban fog-és szájbetegségek szakvizsgát szereztem. Szájsebészként dolgoztam és tanítottam a budapesti Szájsebészeti Klinikán, majd több évig a MH Központi Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályának osztályos orvosa voltam.

2005. óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ szájsebésze.

Szakterületeim: ambuláns szájsebészet, implantológia (műfoggyökér beültetés), parodontológia (fogágybetegségek kezelése).

Számomra nagyon fontos a páciensek félelmének feloldása műtétek előtt és a széleskörű tájékoztatás. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, hogy betegeim a legkorszerűbb kezelésben részesülhessenek.

Beszélt nyelvek: angol, német

Cikkek

Dr. Srám Aliz

Fogszabályozó fogszakorvos

Diplomámat 2005-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai Osztályán dolgoztam, mint fogszabályzó fogorvos.

2013 óta dolgozom a Veres-Dentben ahol az OEP által támogatott és privát fogszabályzásra érkező pácienseket látom el. Elsődleges célom a munkám során az esztétikus, stabil eredmények elérésére, és esetek egyedi kezelésére. Nagy hangsúlyt fektetek a pácienseim szájhigiéniájára felnőttek és gyerekek kezelése során. Rendeléseim oldott, barátságos hangulatban telnek, közvetlen viszony kialakítására törekszem a fiatalabb és az idősebb pácienseimmel is. Igyekszem a gyerekekhez az ő nyelvükön szólni, olykor erőt-kitartást adni nekik, hiszen a fogszabályozás általában időigényes, hosszú távú beavatkozás.

Különösen örülök, hogy a Veres-Dentben a fogszabályozás csapatban „team”-ben végezzük kiváló dentálhigiénikus kollégákkal együtt.

Dr. Pais Enikő

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

13 éve dolgozom fogorvosként. Szakterületem a konzerváló fogászat és fogpótlástan. Szakmámban csakúgy, mint az élet minden területén maximalista vagyok, szeretem a kihívásokat és az újdonságot.

Minden nap szakítok időt sportolásra, olvasásra, mert hiszek abban, hogy csak feltöltődve lehet kellő alázattal, odafigyeléssel tökéletes munkát végezni.

Érdekel a világ, amiben élek, minden kultúra az emberiség újabb és újabb arcát mutatja, ami toleranciára nevel. Jó volna, ha mindenki sokat utazna, hogy tanulhassunk egymástól.

Dr. Pávay Éva Alexandra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, Homeopata orvos

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd itt a Veres-Dentben rezidens fogorvos voltam 3 évig. A következő években természetgyógyász klinikán dolgoztam fogorvosként.

2017-ben Homeoapátia licenszvizsgát tettem a Pécsi Egyetemen.

2018 januárjától vagyok ismét a Veres-Dent munkatársa.

“Minden fog végén csüng egy ember” vallották a régiek. Fontosnak tartom a biológiai szemléletet, a teljes ember kezelését, az egyéni igények figyelembevételét, a precíz fogászati ellátást, a funkció és az esztétika összhangját. A jobb eredmény eléréséhez kiegészítésként homeopátiás szereket, Schüssler sókat, esetenként alternatív terápiákat ajánlok.

Szeretettel várom a családokat, kisgyermekektől a felnőtttekig.

Beszélt nyevek: angol

Cikkek:

Amalgámtömés helyett:   https://veresdent.hu/cikkek/amalgamtomes-helyett/

Ózonterápia: https://veresdent.hu/ cikkek/ozonterapia/

Dr. Kota Gabriella

Fogorvos

2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után magán – és körzeti rendelőkben szereztem tapasztalatot.

2017 februárjában csatlakoztam a Veres-Dent csapatához. Számomra az egyik legfontosabb dolog a pácienseim félelmének, szorongásának oldása, a nyugodt, barátságos légkör megteremtése. Leginkább az esztétikai -és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások iránt érdeklődöm.

Dr. Varga Dániel Balázs

szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már hallgató koromban is kifejezetten érdekelt a szájsebészet, így 2012-ben kezdtem meg munkámat a Szent Rókus kórház ambuláns szájsebészeti szakrendelőjében, ahol a mai napig is dolgozom. 2017 óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ csapatának a tagja. Szakmai fejlődésem különösen fontos számomra, így rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, kongresszusokon. Fő érdeklődési köröm a fogászati implantátumok beültetése és az implantációs fogpótlások. Kiemelten fontosnak tartom a páciensek megfelelő tájékoztatását és félelmük feloldását, továbbá a fájdalommentes kezeléseket.

Dr. Göndöcs György

Szájsebész szakorvos

Szakterületeim: szájsebészeti beavatkozások, implantátumok (műgyökerek) beültetése, csontpótló műtétek, ambuláns szájsebészeti beavatkozások (gyulladások kezelése, lágyrész korrekciós műtétek) Áttörésben visszamaradt fogak eltávolítása ( bölcsesség fogak, állcsontban bentrekedt szemfogak),

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben. A Veres-Dent mellett jelenleg az  Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán dento-alveolráis sebész szakorvosként dolgozom, ahol a betegellátás mellett aktívan részt veszek a külföldi és magyar fogorvostan-hallgatók oktatásában és a klinikán történő tudományos kutató munkában. Rendszeresen résztvevője/előadója vagyok magyarországi és nemzetközi konferenciáknak, kurzusoknak.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentes kezelésekre. Célom, hogy a szájsebészeti beavatkozásokat megkönnyítsem a pácienseim számára, és így bizalommal forduljanak hozzám a következő alkalommal is.

Társasági tagságok: Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága (MAFIT)

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Manolakis Elena

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2012-ben szereztem Pécsett.
Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikus, élethű fogpótlások készítése és a konzerváló fogászat áll.
Szaktudásomat rendszeres továbbképzéseken bővítem.
Munkám során pontosságra, precízségre és fájdalommentességre törekszem.
Fontos számomra, hogy a páciensek félelem nélkül töltsék a kezelés idejét.
Munkám során törekszem arra, hogy a páciensekkel együttműködve találjuk meg a számukra legmegfelelőbb megoldást.