Munkatársak

Dr. Csiki-Bege Zsuzsanna

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Fogszabályozó szakorvos és Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tagja a Magyar Orthodondusok Társaságnak, az Amerikai Fogszabályzó Orvosok Társaságának (AAO), a Fogszabályzó Világszövetségnek (WFO),  Charles Tweed Nemzetközi Alapítványnak, Európai és Ázsiai Fogszabályzó Orvosok Szövetségének (EAO), Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaságnak, Magyar Fogorvosok Egyesületének.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd 1998-ban indítottam Veresegyházon a Szemere utca 35. szám alatt fogászati magánrendelőmet, a Veres-Dent Kft-t, melyet pácienseim számának gyors növekedése miatt 1999-ben kétszékes rendelővé alakítottam át már több fogorvos kollégával együtt végezve a kezeléseket. Pácienseink bizalmának köszönhetően 2003.decemberében megnyitottuk az új Fogászati Központunkat a Fő út 127 alatt hét fogorvosi rendelővel, digitális röntgennel, panoráma röntgennel, amelyet 2010-ben nyolc fogorvosi rendelőre bővítettünk.

Fogászati Központunkat választva biztos lehet, hogy munkatársaimmal a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk, magas szakmai színvonalon. Minden fogászati rendelőben gondoskodtunk arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé, fájdalommentessé tegyük a páciensek számára.

Szakterületem a gyermekfogászat-fogszabályozás.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, örömöt szerez elégedett pácienseim szép mosolya a fogszabályozási kezelés után. Örülök, hogy félelem nélkül, vidáman jönnek a rendelésre. Nagyon szeretem megismerni és alkalmazni a fogszabályozás új vívmányait. Örömmel tölt el, hogy Fogászati Központunkban pácienseink kezelésénél naprakészek lehetünk, új technikákat alkalmazhatunk, és lehetőségünk van legújabb készülékek beszerzésére is.

Beszélt nyelvek: angol

Cikkek

Dr. Schmidt Evelin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Marosvásárhelyi Orvos-és Gyógyszerésztudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2000-ben.

2004 óta a Veres-Dent Fogászati Központban dolgozom fogorvosként. Rezidensi éveimet is itt töltöttem. Szakvizsgámat 2009-ben szereztem. Szakterületem a tömések és fogpótlások készítése. Fontos számomra a páciens félelmének oldása, bizalmának elnyerése.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára. Szívesen foglalkozom gyermekekkel is.

Beszélt nyelvek: román, angol

Dr. Sipos Gabriella

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

2005-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen fogorvostudományi  karán, 2010 óta vagyok a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres szakmai továbbképzéseket annak érdekében, hogy magas színvonalú ellátást nyújthassak pácienseimnek. Szívesen kezelek gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szeretem látni az elégedett páciensek arcát, mikor megpillantják esztétikusan helyreállított fogaikat.

Fő célom, hogy betegeimet nyugodt környezetben, jól felszerelt rendelőben, fájdalommentesen és kellő szakértelemmel kezeljem, eloszlatva a berögzött régi rossz fogászati emlékeiket.

Beszélt nyelv: angol, német

Dr. Kertész Éva

Dento-alveoláris sebészet szakorvosa; Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa; Fog- és szájbetegségek szakorvosa; Szájsebész szakorvos

1994-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1996-ban fog-és szájbetegségek szakvizsgát szereztem. Szájsebészként dolgoztam és tanítottam a budapesti Szájsebészeti Klinikán, majd több évig a MH Központi Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályának osztályos orvosa voltam.

2005. óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ szájsebésze.

Szakterületeim: ambuláns szájsebészet, implantológia (műfoggyökér beültetés), parodontológia (fogágybetegségek kezelése).

Számomra nagyon fontos a páciensek félelmének feloldása műtétek előtt és a széleskörű tájékoztatás. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, hogy betegeim a legkorszerűbb kezelésben részesülhessenek.

Beszélt nyelvek: angol, német

Cikkek

Dr. Papp Tibor Zsolt

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2003-ban szereztem. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával rendelkezem. 2013- ban csatlakoztam a Veres-Dent csapatához.

Szakterületeim: esztétikai fogászat, fogpótlástan, fémmentes fogpótlások készítése, endodoncia. Fontos számomra a nyugodt légkör, a páciensek teljes körű tájékoztatása, hogy a legmegfelelőbb egyénre szabott kezeléseket alkalmazzam.

Dr. Pais Enikő

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

13 éve dolgozom fogorvosként. Szakterületem a konzerváló fogászat és fogpótlástan. Szakmámban csakúgy, mint az élet minden területén maximalista vagyok, szeretem a kihívásokat és az újdonságot.

Minden nap szakítok időt sportolásra, olvasásra, mert hiszek abban, hogy csak feltöltődve lehet kellő alázattal, odafigyeléssel tökéletes munkát végezni.

Érdekel a világ, amiben élek, minden kultúra az emberiség újabb és újabb arcát mutatja, ami toleranciára nevel. Jó volna, ha mindenki sokat utazna, hogy tanulhassunk egymástól.

Dr. Pávay Éva Alexandra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, Homeopata orvos

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd itt a Veres-Dent Fogászati Központban rezidens fogorvos voltam 3 évig. A következő években természetgyógyász klinikán dolgoztam fogorvosként.

2017-ben Homeoapátia licenszvizsgát tettem a Pécsi Egyetemen.

2018 januárjától vagyok ismét a Veres-Dent munkatársa.

“Minden fog végén csüng egy ember” vallották a régiek. Fontosnak tartom a biológiai szemléletet, a teljes ember kezelését, az egyéni igények figyelembevételét, a precíz fogászati ellátást, a funkció és az esztétika összhangját. A jobb eredmény eléréséhez kiegészítésként homeopátiás szereket, Schüssler sókat, esetenként alternatív terápiákat ajánlok.

Szeretettel várom a családokat, kisgyermekektől a felnőtttekig.

Beszélt nyevek: angol

Cikkek:

Amalgámtömés helyett:   https://veresdent.hu/cikkek/amalgamtomes-helyett/

Ózonterápia: https://veresdent.hu/ cikkek/ozonterapia/

Dr. Mohos Andrea

Parodontológus szakorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Fogorvosi diplomámat 2011-ben szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezután a Veres-Dent Fogászati Központban dolgoztam rezidens fogorvosként, majd 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Tudásomat tovább bővítettem, és 2017-ben parodontológia szakvizsgát szereztem, hogy a fogágybetegség komplex kezelésével segítsem a pácienseink ellátását. Ahhoz, hogy a tömések, fogpótlások funkcionálisan és esztétikailag is megfeleljenek a páciens és a szakma igényeinek, nemcsak a fogműveknek, hanem az ínynek is szépnek és egészségesnek kell lennie. Nagyon sok páciens számol be fájó, vérző, gyulladt ínyről, megmozdult fogakról. Ezek a panaszok fogágybetegségre utalhatnak, amit ma már eredményesen tudunk kezelni.

Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után.

Dr. Srám Aliz

Fogszabályozó fogszakorvos

Diplomámat 2005-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai Osztályán dolgoztam, mint fogszabályzó fogorvos.

2013 óta dolgozom a Veres-Dent Fogászati Központban ahol az OEP által támogatott és privát fogszabályzásra érkező pácienseket látom el. Elsődleges célom a munkám során az esztétikus, stabil eredmények elérésére, és esetek egyedi kezelésére. Nagy hangsúlyt fektetek a pácienseim szájhigiéniájára felnőttek és gyerekek kezelése során. Rendeléseim oldott, barátságos hangulatban telnek, közvetlen viszony kialakítására törekszem a fiatalabb és az idősebb pácienseimmel is. Igyekszem a gyerekekhez az ő nyelvükön szólni, olykor erőt-kitartást adni nekik, hiszen a fogszabályozás általában időigényes, hosszú távú beavatkozás.

Különösen örülök, hogy a Veres-Dentben a fogszabályozás csapatban „team”-ben végezzük kiváló dentálhigiénikus kollégákkal együtt.

Dr. Fekete Anna Csenge

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2014-ben.

Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek és bizalommal forduljanak hozzám. Célom a páciensek széleskörű tájékoztatása, a fájdalommentes kezelés és a precíz munkavégzés. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek gyógyítása mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Örömmel tölt el, ha pácienseim mosolyogva térnek vissza hozzám.

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Szabari Annamária Jázmin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

2006-ban végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2009-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem.
2011 és 2015 között Angliában dolgoztam fogorvosként, ahol továbbképeztem magam az esztétikai fogászat területén és képesítést szereztem a Six Months Smiles rövidtávú fogszabályozás kezelésben.
Miután hazatértem szakmai tevékenységemet a Veres Dent Fogászati Központnál folytattam, ahol korábban rezidensként is tevékenykedtem szakvizsgám megszerzése előtt.
Kiemelten fontos számomra munkám magas színvonalon végzése, megtalálni a lehető legjobb kezelést a pácienseim számára, ami hosszú távon is kielégítő eredményt ad.
A mottóm, hogy mindig olyan kezelési tervet készítek és azt a megoldást választom, amit saját magam, vagy családom számára is választanék.

Dr. Megyesfalvi Petra

Fogszabályozó fogorvos

Diplomámat a Pécs-i Tudományegyetemen szereztem 2020-ban. Már az egyetem ideje alatt is felkeltette az érdeklődésemet a fogszabályozás, szakdolgozatomat is ebben a témakörben írtam, kutatásom eredményeit a TDK konferencián is bemutattam. A végzés évében el is kezdtem a fogszabályozás rezidens képzést és azóta is nagy örömmel és érdeklődéssel állok hozzá a fogászat ezen területéhez.
.
Fontosnak tartom, hogy a pácienseim, akik nagyrészt gyerekek, főleg az első találkozások alkalmával is egy barátságos, mosolygós légkörben tölthessék el az időt és a későbbiekben se féljenek a fogászati kezelésektől. Ugyanakkor a fogszabályzáson keresztül már kisgyermekkorban megtanulják a helyes fog- és szájápolás fontosságát.
A legfőbb célom, hogy a kezdetben félénken érkező és bátortalanul mosolygó páciens, már akár a kezelés közben és utána is bátran viselje a legszebb ékszerét, a mosolyát.

Dr. Göndöcs György

Szájsebész szakorvos

Szakterületeim: szájsebészeti beavatkozások, implantátumok (műgyökerek) beültetése, csontpótló műtétek, ambuláns szájsebészeti beavatkozások (gyulladások kezelése, lágyrész korrekciós műtétek) Áttörésben visszamaradt fogak eltávolítása ( bölcsesség fogak, állcsontban bentrekedt szemfogak),

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben. A Veres-Dent mellett jelenleg az  Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán dento-alveolráis sebész szakorvosként dolgozom, ahol a betegellátás mellett aktívan részt veszek a külföldi és magyar fogorvostan-hallgatók oktatásában és a klinikán történő tudományos kutató munkában. Rendszeresen résztvevője/előadója vagyok magyarországi és nemzetközi konferenciáknak, kurzusoknak.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentes kezelésekre. Célom, hogy a szájsebészeti beavatkozásokat megkönnyítsem a pácienseim számára, és így bizalommal forduljanak hozzám a következő alkalommal is.

Társasági tagságok: Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága (MAFIT)

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Veress Gabriella

Fogorvos

Diplomámat 2020-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már hallgatóként is a konzerváló fogászat, azon belül az esztétikus tömések, illetve a fogpótlások érdekeltek, ezért is csatlakoztam egyetemistaként a Konzerváló Fogászati Klinika munkacsoportjához, mint Tudományos Diákköri hallgató. Kutatásunk eredményeit kétszer is bemutattam, a budapesti konferencián 2. helyezést értem el, míg a marosvásárhelyi konferencián különdíjat nyertem.

Fogorvosi munkám során körzeti betegellátásban dolgoztam fél évet, miután 2021 márciusában csatlakoztam a Veres-Dent csapatához. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a pácienseim a lehető legnagyobb figyelmet kapják meg tőlem, hogy már az első találkozásunkkor kialakuljon egy bizalmon alapuló, személyes kapcsolat. A kezeléseket kellemes, jó hangulatban szeretem elvégezni, ahol a pácienseim maximális elégedettsége a célom. Gyermekeket és felnőtteket egyaránt szívesen fogadok a rendelésemen, illetve a későbbiekben szeretném bővíteni a tudásomat a fogszabályozás területén is.

 

Beszélt nyelv: angol.

Dr. Manolakis Elena

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat 2012-ben szereztem Pécsett.
Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikus, élethű fogpótlások készítése és a konzerváló fogászat áll.
Szaktudásomat rendszeres továbbképzéseken bővítem.
Munkám során pontosságra, precízségre és fájdalommentességre törekszem.
Fontos számomra, hogy a páciensek félelem nélkül töltsék a kezelés idejét.
Munkám során törekszem arra, hogy a páciensekkel együttműködve találjuk meg a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Dr. Maurer-Morvai Bence

Fogorvos, endodontus szakorvos rezidens

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Már az egyetemi évek alatt is arra törekedtem, hogy a legjobb legyek, így amikor lehetőség adódott, hogy megmérettessem tudásom, részt vettem az egyik legnagyobb esztétikai fogászati anyagokat gyártó cég versenyén, ahol a szegedi helyi versenyt megnyerve kvalifikáltam magam XVIII. Dental World Győztesek versenyére mely az országos fordulónak felelt meg. Az országos fordulót is megnyertem, így már fogorvosként képviselhetem Magyarországot a Belgiumban megrendezésre kerülő nemzetközi fordulón.

Érdeklődési területeim a mikroszkóppal végzett endodonciai beavatkozások, valamint a protetika/ esztétikai fogászat.

Számomra azért ezek a területek a legfontosabbak, mert a protetika keretein belül helyreállíthatom a páciens legnagyobb kincsét, a mosolyát, az endodontia keretein belül pedig megszüntethetem minden páciens rémálmát, a fogfájást.

Hiszek abban, hogy a fogorvosi kezelés lehet fájdalom mentes és igenis telhet kellemesen a fogászati székben töltött idő.

 

Beszélt nyelv: angol

Dr. Kovács Petra

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Munkám során fontosnak tartom a páciensek igényeinek pontos felmérését és széleskörű tájékoztatását. Ezáltal lehetőség nyílik a legmegfelelőbb, személyre szabott kezelési terv felállítására.

Célom, hogy a kezelések nyugodt, kellemes légkörben, félelem- és fájdalommentesen történjenek.

Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászati és fogpótlástani kezelések.

Dr. Selmeczi Áron

Fogorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán végeztem tanulmányaimat. A Veres-Dent  csapatához 2021-ben csatlakoztam, ahol konzerváló fogászattal és fogpótlások készítésével foglalkozom. Tudásom naprakészen tartása érdekében gyakran látogatok szakmai továbbképzéseket, és fontosnak tartom a munkatársakkal való konzultációt. Minden esetben a fájdalommentes és precíz kezelésre törekszem, amit a bizalom alapjának tartok. Létfontosságú célom a páciensekkel való közvetlen, barátságos és őszinte kommunikáció, hogy így minden esetben a számukra legmegfelelőbb megoldást találjuk meg közösen. A fogorvosok fontos feladatának tartom a prevenciót is, így nagy hangsúlyt próbálok fektetni a helyes szájápolás ellenőrzésére és oktatására is, ezzel segítve a későbbi fogászati problémák elkerülését.

Dr. Nagy Málna Eszter

Fogorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

A szakma minden területe érdekel, szívesen veszek részt továbbképzéseken, hogy tudásom szinten tartása mellett az újonnan megszerzett ismereteket a mindennapokban alkalmazhassam.

 

Különösen szívesen foglalkozom gyermekekkel, a legnagyobb örömet és sikerélményt jelenti számomra a bizalmuk elnyerése. Nagyon fontosnak tartom, hogy a kis páciensek egészen kiskoruktól rendszeres látogatói legyenek a fogorvosi rendelőnek, nagy hangsúlyt fektetek a prevencióra.

Törekszem arra, hogy nyugodt, barátságos légkört teremtsek, oldva ezzel a korábbi negatív tapasztalatokat, szorongást és félelmet gyermekek és felnőttek esetében egyaránt.

Dr. Szabó Éva Krisztina

Fogorvos

Úgy gondolom, hogy minden mosoly mögött egyedülálló történet és egyéniség rejtőzik, és elkötelezetten hiszem, hogy segíthetek abban, hogy a pácienseim mosolya ragyogó, önbizalomteli és egészséges legyen, ez mindig is inspiráló feladatnak tűnt számomra.

A fogorvosi pályám nem csupán a hivatást jelenti számomra, hanem egy hosszú családi hagyomány folytatása is. Már gyermekkoromban rengeteg időt töltöttem a szüleim fogorvosi rendelőjében, ahol megcsodálhattam, hogyan képesek a fogorvosok segíteni az embereknek. A szüleim elhivatottsága és az általuk nyújtott gondoskodás mindig is lenyűgözött,inspirált és mély benyomást tett rám, így nem is volt kérdés számomra, hogy folytatom a családi hagyományt és fogorvos leszek.

Tanulmányaimat Erdélyben , Aradon végeztem 2005-ben, majd szakmai életem túlnyomó évei az Egyesült Királyságban voltak, rengeteg tapasztalatot és új impulzust szerezve. Az állandó tanulás és szakmai fejlődés számomra rendkívül fontos. Folyamatosan követem a legújabb fogászati kutatásokat és technológiákat, hogy mindig a legkorszerűbb eljárásokkal szolgálhassam Önt. A fogorvosi gyakorlatom során mindig arra törekszem, hogy a legjobb minőségű ellátást nyújtsam, és az Ön biztonságát és kényelmét mindenkor előtérbe helyezzem.

Számomra fontos, hogy minden pácienssel személyes kapcsolatot teremtsek. Megértéssel és türelemmel fogom meghallgatni Önt, figyelembe véve az egyéni igényeit, aggodalmait. Az a legfontosabb számomra, hogy a pácienseimmel való együttműködés során bizalomra és megértésre épülő kapcsolatot alakítsak ki.

Célom az, hogy megnyugtassam Önt, és biztosítsam, hogy a fogorvosi látogatás ne legyen stresszes és kellemetlen élmény, hanem inkább pozitív és gondoskodó környezetet nyújtson.

… Mert mikor mosolygunk, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként…