Munkatársak

Dr. Csiki-Bege Zsuzsanna

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Fogszabályozó szakorvos és Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Tagja a Magyar Orthodondusok Társaságnak, az Amerikai Fogszabályzó Orvosok Társaságának (AAO), a Fogszabályzó Világszövetségnek (WFO),  Charles Tweed Nemzetközi Alapítványnak, Európai és Ázsiai Fogszabályzó Orvosok Szövetségének (EAO), Gyermekfogászati és Fogszabályozási Társaságnak, Magyar Fogorvosok Egyesületének.

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, majd 1998-ban indítottam Veresegyházon a Szemere utca 35. szám alatt fogászati magánrendelőmet, a Veres-Dent Kft-t, melyet pácienseim számának gyors növekedése miatt 1999-ben kétszékes rendelővé alakítottam át már több fogorvos kollégával együtt végezve a kezeléseket. Pácienseink bizalmának köszönhetően 2003.decemberében megnyitottuk az új Fogászati Központunkat a Fő út 127 alatt hét fogorvosi rendelővel, digitális röntgennel, panoráma röntgennel, amelyet 2010-ben nyolc fogorvosi rendelőre bővítettünk.

Fogászati Központunkat választva biztos lehet, hogy munkatársaimmal a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk, magas szakmai színvonalon. Minden fogászati rendelőben gondoskodtunk arról, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé, fájdalommentessé tegyük a páciensek számára.

Szakterületem a gyermekfogászat-fogszabályozás.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, örömöt szerez elégedett pácienseim szép mosolya a fogszabályozási kezelés után. Örülök, hogy félelem nélkül, vidáman jönnek a rendelésre. Nagyon szeretem megismerni és alkalmazni a fogszabályozás új vívmányait. Örömmel tölt el, hogy Fogászati Központunkban pácienseink kezelésénél naprakészek lehetünk, új technikákat alkalmazhatunk, és lehetőségünk van legújabb készülékek beszerzésére is.

Beszélt nyelvek: angol

Cikkek

Dr. Schmidt Evelin

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Marosvásárhelyi Orvos-és Gyógyszerésztudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2000-ben.

2004 óta a Veres-Dent Fogászati Központban dolgozom fogorvosként. Rezidensi éveimet is itt töltöttem. Szakvizsgámat 2009-ben szereztem. Szakterületem a tömések és fogpótlások készítése. Fontos számomra a páciens félelmének oldása, bizalmának elnyerése.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az esztétikára. Szívesen foglalkozom gyermekekkel is.

Beszélt nyelvek: román, angol

Dr. Kertész Éva

Dento-alveoláris sebészet szakorvosa; Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa; Fog- és szájbetegségek szakorvosa; Szájsebész szakorvos

1994-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1996-ban fog-és szájbetegségek szakvizsgát szereztem. Szájsebészként dolgoztam és tanítottam a budapesti Szájsebészeti Klinikán, majd több évig a MH Központi Honvéd Kórház Szájsebészeti osztályának osztályos orvosa voltam.

2005. óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ szájsebésze.

Szakterületeim: ambuláns szájsebészet, implantológia (műfoggyökér beültetés), parodontológia (fogágybetegségek kezelése).

Számomra nagyon fontos a páciensek félelmének feloldása műtétek előtt és a széleskörű tájékoztatás. Rendszeresen továbbképzéseken veszek részt, hogy betegeim a legkorszerűbb kezelésben részesülhessenek.

Beszélt nyelvek: angol, német

Cikkek

Dr. Sipos Gabriella

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

2005-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetemen fogorvostudományi  karán, 2010 óta vagyok a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa. Nagyon fontosnak tartom a rendszeres szakmai továbbképzéseket annak érdekében, hogy magas színvonalú ellátást nyújthassak pácienseimnek. Szívesen kezelek gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Szeretem látni az elégedett páciensek arcát, mikor megpillantják esztétikusan helyreállított fogaikat.

Fő célom, hogy betegeimet nyugodt környezetben, jól felszerelt rendelőben, fájdalommentesen és kellő szakértelemmel kezeljem, eloszlatva a berögzött régi rossz fogászati emlékeiket.

Beszélt nyelv: angol, német

Dr. Papp Tibor Zsolt

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2003-ban szereztem. Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával rendelkezem. 2013- ban csatlakoztam a Veres-Dent csapatához.

Szakterületeim: esztétikai fogászat, fogpótlástan, fémmentes fogpótlások készítése, endodoncia. Fontos számomra a nyugodt légkör, a páciensek teljes körű tájékoztatása, hogy a legmegfelelőbb egyénre szabott kezeléseket alkalmazzam.

Dr. Pais Enikő

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

13 éve dolgozom fogorvosként. Szakterületem a konzerváló fogászat és fogpótlástan. Szakmámban csakúgy, mint az élet minden területén maximalista vagyok, szeretem a kihívásokat és az újdonságot.

Minden nap szakítok időt sportolásra, olvasásra, mert hiszek abban, hogy csak feltöltődve lehet kellő alázattal, odafigyeléssel tökéletes munkát végezni.

Érdekel a világ, amiben élek, minden kultúra az emberiség újabb és újabb arcát mutatja, ami toleranciára nevel. Jó volna, ha mindenki sokat utazna, hogy tanulhassunk egymástól.

Dr. Pávay Éva Alexandra

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, Homeopata orvos

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, majd itt a Veres-Dentben rezidens fogorvos voltam 3 évig. A következő években természetgyógyász klinikán dolgoztam fogorvosként.

2017-ben Homeoapátia licenszvizsgát tettem a Pécsi Egyetemen.

2018 januárjától vagyok ismét a Veres-Dent munkatársa.

“Minden fog végén csüng egy ember” vallották a régiek. Fontosnak tartom a biológiai szemléletet, a teljes ember kezelését, az egyéni igények figyelembevételét, a precíz fogászati ellátást, a funkció és az esztétika összhangját. A jobb eredmény eléréséhez kiegészítésként homeopátiás szereket, Schüssler sókat, esetenként alternatív terápiákat ajánlok.

Szeretettel várom a családokat, kisgyermekektől a felnőtttekig.

Beszélt nyevek: angol

Cikkek:

Amalgámtömés helyett:   https://veresdent.hu/cikkek/amalgamtomes-helyett/

Ózonterápia: https://veresdent.hu/ cikkek/ozonterapia/

Dr. Mohos Andrea

Parodontológus szakorvos, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Fogorvosi diplomámat 2011-ben szereztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Ezután a Veres-Dentnél dolgoztam rezidens fogorvosként, majd 2014-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tettem. Tudásomat tovább bővítettem, és 2017-ben parodontológia szakvizsgát szereztem, hogy a fogágybetegség komplex kezelésével segítsem a pácienseink ellátását. Ahhoz, hogy a tömések, fogpótlások funkcionálisan és esztétikailag is megfeleljenek a páciens és a szakma igényeinek, nemcsak a fogműveknek, hanem az ínynek is szépnek és egészségesnek kell lennie. Nagyon sok páciens számol be fájó, vérző, gyulladt ínyről, megmozdult fogakról. Ezek a panaszok fogágybetegségre utalhatnak, amit ma már eredményesen tudunk kezelni.

Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását. Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után.

Dr. Srám Aliz

Fogszabályozó fogszakorvos

Diplomámat 2005-ben a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórház Állcsontortopédiai Osztályán dolgoztam, mint fogszabályzó fogorvos.

2013 óta dolgozom a Veres-Dentben ahol az OEP által támogatott és privát fogszabályzásra érkező pácienseket látom el. Elsődleges célom a munkám során az esztétikus, stabil eredmények elérésére, és esetek egyedi kezelésére. Nagy hangsúlyt fektetek a pácienseim szájhigiéniájára felnőttek és gyerekek kezelése során. Rendeléseim oldott, barátságos hangulatban telnek, közvetlen viszony kialakítására törekszem a fiatalabb és az idősebb pácienseimmel is. Igyekszem a gyerekekhez az ő nyelvükön szólni, olykor erőt-kitartást adni nekik, hiszen a fogszabályozás általában időigényes, hosszú távú beavatkozás.

Különösen örülök, hogy a Veres-Dentben a fogszabályozás csapatban „team”-ben végezzük kiváló dentálhigiénikus kollégákkal együtt.

Dr. Fekete Anna Csenge

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2014-ben.

Fontos számomra a pácienseimmel kialakított személyes viszony, hogy a kezelések jó hangulatban teljenek és bizalommal forduljanak hozzám. Célom a páciensek széleskörű tájékoztatása, a fájdalommentes kezelés és a precíz munkavégzés. Nagy hangsúlyt fektetek a páciensek gyógyítása mellett a megelőzésre és a rendszeres ellenőrző vizsgálatokra. Örömmel tölt el, ha pácienseim mosolyogva térnek vissza hozzám.

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Megyesfalvi Petra

Fogszabályozó fogorvos

Diplomámat a Pécs-i Tudományegyetemen szereztem 2020-ban. Már az egyetem ideje alatt is felkeltette az érdeklődésemet a fogszabályozás, szakdolgozatomat is ebben a témakörben írtam, kutatásom eredményeit a TDK konferencián is bemutattam. A végzés évében el is kezdtem a fogszabályozás rezidens képzést és azóta is nagy örömmel és érdeklődéssel állok hozzá a fogászat ezen területéhez.
.
Fontosnak tartom, hogy a pácienseim, akik nagyrészt gyerekek, főleg az első találkozások alkalmával is egy barátságos, mosolygós légkörben tölthessék el az időt és a későbbiekben se féljenek a fogászati kezelésektől. Ugyanakkor a fogszabályzáson keresztül már kisgyermekkorban megtanulják a helyes fog- és szájápolás fontosságát.
A legfőbb célom, hogy a kezdetben félénken érkező és bátortalanul mosolygó páciens, már akár a kezelés közben és utána is bátran viselje a legszebb ékszerét, a mosolyát.

Dr. Varga Dániel Balázs

szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már hallgató koromban is kifejezetten érdekelt a szájsebészet, így 2012-ben kezdtem meg munkámat a Szent Rókus kórház ambuláns szájsebészeti szakrendelőjében, ahol a mai napig is dolgozom. 2017 óta vagyok a Veres-Dent Fogászati Központ csapatának a tagja. Szakmai fejlődésem különösen fontos számomra, így rendszeresen veszek részt hazai és külföldi továbbképzéseken, kongresszusokon. Fő érdeklődési köröm a fogászati implantátumok beültetése és az implantációs fogpótlások. Kiemelten fontosnak tartom a páciensek megfelelő tájékoztatását és félelmük feloldását, továbbá a fájdalommentes kezeléseket.

Dr. Kota Gabriella

Fogorvos

2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. Diplomám megszerzése után magán – és körzeti rendelőkben szereztem tapasztalatot.

2017 februárjában csatlakoztam a Veres-Dent csapatához. Számomra az egyik legfontosabb dolog a pácienseim félelmének, szorongásának oldása, a nyugodt, barátságos légkör megteremtése. Leginkább az esztétikai -és konzerváló fogászat, illetve a fogpótlások iránt érdeklődöm.

Dr. Göndöcs György

Szájsebész szakorvos

Szakterületeim: szájsebészeti beavatkozások, implantátumok (műgyökerek) beültetése, csontpótló műtétek, ambuláns szájsebészeti beavatkozások (gyulladások kezelése, lágyrész korrekciós műtétek) Áttörésben visszamaradt fogak eltávolítása ( bölcsesség fogak, állcsontban bentrekedt szemfogak),

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2015-ben. A Veres-Dent mellett jelenleg az  Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán dento-alveolráis sebész szakorvosként dolgozom, ahol a betegellátás mellett aktívan részt veszek a külföldi és magyar fogorvostan-hallgatók oktatásában és a klinikán történő tudományos kutató munkában. Rendszeresen résztvevője/előadója vagyok magyarországi és nemzetközi konferenciáknak, kurzusoknak.
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentes kezelésekre. Célom, hogy a szájsebészeti beavatkozásokat megkönnyítsem a pácienseim számára, és így bizalommal forduljanak hozzám a következő alkalommal is.

Társasági tagságok: Magyar Fogorvosok Implantológiai Társasága (MAFIT)

Beszélt nyelvek: angol

Dr. Veress Gabriella

Fogorvos

Diplomámat 2020-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már hallgatóként is a konzerváló fogászat, azon belül az esztétikus tömések, illetve a fogpótlások érdekeltek, ezért is csatlakoztam egyetemistaként a Konzerváló Fogászati Klinika munkacsoportjához, mint Tudományos Diákköri hallgató. Kutatásunk eredményeit kétszer is bemutattam, a budapesti konferencián 2. helyezést értem el, míg a marosvásárhelyi konferencián különdíjat nyertem.

Fogorvosi munkám során körzeti betegellátásban dolgoztam fél évet, miután 2021 márciusában csatlakoztam a Veres-Dent csapatához. Kiemelten fontosnak tartom, hogy a pácienseim a lehető legnagyobb figyelmet kapják meg tőlem, hogy már az első találkozásunkkor kialakuljon egy bizalmon alapuló, személyes kapcsolat. A kezeléseket kellemes, jó hangulatban szeretem elvégezni, ahol a pácienseim maximális elégedettsége a célom. Gyermekeket és felnőtteket egyaránt szívesen fogadok a rendelésemen, illetve a későbbiekben szeretném bővíteni a tudásomat a fogszabályozás területén is.

 

Beszélt nyelv: angol.

Dr. Manolakis Elena

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Fogorvosi diplomámat 2012-ben szereztem Pécsett.
Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikus, élethű fogpótlások készítése és a konzerváló fogászat áll.
Szaktudásomat rendszeres továbbképzéseken bővítem.
Munkám során pontosságra, precízségre és fájdalommentességre törekszem.
Fontos számomra, hogy a páciensek félelem nélkül töltsék a kezelés idejét.
Munkám során törekszem arra, hogy a páciensekkel együttműködve találjuk meg a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Dr. Maurer-Morvai Bence

Fogorvos

Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Már az egyetemi évek alatt is arra törekedtem, hogy a legjobb legyek, így amikor lehetőség adódott, hogy megmérettessem tudásom, részt vettem az egyik legnagyobb esztétikai fogászati anyagokat gyártó cég versenyén, ahol a szegedi helyi versenyt megnyerve kvalifikáltam magam XVIII. Dental World Győztesek versenyére mely az országos fordulónak felelt meg. Az országos fordulót is megnyertem, így már fogorvosként képviselhetem Magyarországot a Belgiumban megrendezésre kerülő nemzetközi fordulón.

Érdeklődési területeim a mikroszkóppal végzett endodonciai beavatkozások, valamint a protetika/ esztétikai fogászat.

Számomra azért ezek a területek a legfontosabbak, mert a protetika keretein belül helyreállíthatom a páciens legnagyobb kincsét, a mosolyát, az endodontia keretein belül pedig megszüntethetem minden páciens rémálmát, a fogfájást.

Hiszek abban, hogy a fogorvosi kezelés lehet fájdalom mentes és igenis telhet kellemesen a fogászati székben töltött idő.

 

Beszélt nyelv: angol

Dr. Kovács Petra

Fogorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.

Munkám során fontosnak tartom a páciensek igényeinek pontos felmérését és széleskörű tájékoztatását. Ezáltal lehetőség nyílik a legmegfelelőbb, személyre szabott kezelési terv felállítására.

Célom, hogy a kezelések nyugodt, kellemes légkörben, félelem- és fájdalommentesen történjenek.

Fő érdeklődési köröm a konzerváló fogászati és fogpótlástani kezelések.

Dr. Selmeczi Áron

Fogorvos