Munkatársak

Szilvásiné Kádár Katalin

Cégvezető, Klinikai fogászati higiénikus

2005-ben csatlakoztam a Veres-Dent Fogászati Központ kiváló csapatához. Azóta is arra törekszem, hogy segítsem kollégáim munkáját és pácienseink számára a Veres-Dent Fogászati Központ továbbra is a legmagasabb szintű fogászati szolgáltatást nyújtsa.

Klinikai fogászati higiénikusként aktív tagja vagyok a fogszabályozási rendeléseknek és nagy figyelmet fordítok arra, hogy pácienseink oldott hangulatban jöjjenek el kezeléseinkre. Kiemelten fontos számomra, hogy a fogszabályzásra járó gyerekek megtanulják a helyes fogmosási technikát, ami alappillére a tökéletes szájhigiénének.

2019 óta cégvezetőként célom, hogy összetartó és hatékony csapatot építsek. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlesztést, a minőségi szolgáltatást és az  aktív kommunikációt, amelynek központjában mindig a pácienseink állnak. Legfontosabb célunk, hogy minden páciensünk a legmagasabb színvonalú fogászati ellátásban részesüljön.

Sós Tímea

Klinikai fogászati higiénikus

1999-ben kezdtem dolgozni a Veres-Dent Fogászati Központban, mint asszisztens, a fogszabályozási szakrendelésen. Fontos volt számomra, hogy a rendeléseken segédkezni tudjak az orvosoknak, ezért elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus szakot 2004-ben. Nagyon szeretek segíteni a Pácienseknek, akik fogszabályozási kezelésben vesznek részt, illetve a kollégáimnak, hogy gördülékenyen menjen a munka. Mint klinikai fogászati higiénikus, a kezelések során sok beavatkozást önállóan el tudok végezni ilyen például a lenyomatvétel, kivehető készülékek átadása és ellenőrzése valamint rögzített készüléknél a gyűrűk ragasztása, ívek cseréje a fogszabályozó orvos rendelése alapján.
Hiszem, hogy a fogszabályozás a fogászat egyik legszebb ága. Itt a Páciens mosolyát próbáljuk előcsalni, legyen kisgyermek, tinédzser, felnőtt. A szép rendezett fogazattal az ember sokkal magabiztosabb az életben, én ezért dolgozom 24 éve a fogszabályozási szakrendelésen.

Vankó Regina

Klinikai fogászati higiénikus

2003 óta dolgozom a Veres-Dent-ben fogászati asszisztensként, 2005 óta dentálhigiénikusként.

Tevékenységeim: ultrahangos fogkőeltávolítás, homokfúvás, polírozás, zárt küret, fogfehérítés, szájhigiénés tanácsadás

Örömmel tölt el, hogy visszaigazolást kapok az újra és újra visszatérő páciensektől, akik hosszú évek óta megtisztelnek bizalmukkal, kifejezve elégedettségüket, és megerősítve azt, amiben hiszek.

Tóthné Kati

Klinikai fogászati higiénikus

2008 óta dolgozom a Veres-Dentben kezdetben asszisztensként majd dentálhigiénikusként.

Főbb területem: ultrahangos fogkőtisztítás, polírozás, fogfehérítés, íny-fogágygondozás (zárt kürettálás), egyéni szájhigiéné tanácsadás.

Szívesen foglalkozom felnőttekkel, gyerekekkel egyaránt. Fontosnak tartom kedves pácienseimmel közvetlen kapcsolat kialakítását, hogy megtiszteljenek bizalmukkal, szívesen forduljanak hozzám kérdéseikkel, problémáikkal. Célom a páciensekkel megismertetni a szájhigiénés termékek széles palettáját, egyénileg a legjobb szájhigiénia kialakítása, az eszközök használatának elsajátítása, rendszeres kontrollokkal a jó szájhigiénia fenntartása, ezzel a betegségek megelőzése.

Garbacz Tímea

Klinikai fogászati higiénikus

2003 óta lakom Veresegyházán, két gyermek édesanyja vagyok. 2012-ben jöttem a Veres-Dent Fogászati Kft-hez mint fogászati asszisztens, majd a dentálhigiénikusi iskola elvégzése után már munkám javarészét a fogszabályozás tölti ki. Jó látni, ahogyan gyermek és felnőtt pácienseink egyaránt visszakapják önbizalmukat és a fogszabályozási kezelés végeztével ismét magabiztosan, mosolyogva lépnek ki a fogászati rendelő ajtaján.  Összehangolt, kézügyességet, empátiát igénylő izgalmas szakma ez, mely egyszerre jelent örömet, kihívást számomra. Itt nincsenek unalmas, szürke hétköznapok, csak elégedett és rendszeresen visszatérő mosolygós páciensek. Örömmel végzem mindennapi dentálhigiénikusi és asszisztensi feladatomat kiváló orvosaink mellett akikkel egy csapatként szépítjük meg vendégeink mosolyát.

Biri-Kurucz Krisztina

Klinikai fogászati higiénikus

Veres-Dent csapatához 2016-ban csatlakoztam, ahol már Klinikai fogászati higiénikusként is tevékenykedem pácienseink megfelelő szájhigiéniájának fenntartása érdekében. Örömmel tölt el, amikor a páciensek pozitív tapasztalatokkal, élménnyel hagyják el a rendelőt és szívesen térnek vissza hozzám.

Farkasné Csiki-Bege Renáta

Klinikai fogászati higiénikus

2017 januárja óta dolgozom a Veres-Dent Fogászati Központban. Kezdetben mint asszisztens, később mint dentálhigiénikus, hogy elsajátíthassam ennek a hivatásnak a mélyebb rejtelmeit. Célom, hogy a végeredmény láttán pácienseim elégedetten távozhassanak. Örömmel tölt el, amikor az emberek hálásak és boldogan térnek vissza hozzám. Megtisztelő, amikor valaki bizalmat szavaz nekem és először félve, majd következő alkalommal már örömmel és stresszmentesen ülhet be a székbe, hisz tudja, a fájdalom mentességre törekszünk.
Főbb tevékenységem: ultrahangos fogkő eltávolítás, zárt kürettálás, fogágy gondozása, fogfehérítés, szájhigiénés tanácsadás.