SZÉP Kártya elfogadóhely

OEP Fogszabályzás
Magán fogszabályozás
Gyermekek és felnőttek számára korhatár nélkül. Egyedi igény és lehetőség szerint Ön választhat a láthatatlan fogszabályozás vagy beragasztott multiband készülék, esetleg egyéb kivehető készülékek közül.
NEAK (korábban OEP, TB) által támogatott fogszabályozási ellátás
A következő települések gyermekei számára tudjuk nyújtani: Veresegyház, Váckisújfalu, Vácegres, Valkó, Vácszentlászló, Őrbottyán, Mogyoród, Kartal, Hévízgyörk, Isaszeg, Iklad, Galgamácsa, Galgahévíz, Erdőkertes, Domony, Domonyvölgy, Csomád, Bag, Aszód.
A NEAK-kal történt szerződés alapján a területünkhöz tartozó gyermekek kezelését 18 éves korig, vagy a középiskola elvégzéséig kell befejezni. A fogszabályozási kezelés időtartama minimum 2 év, ezért a terültünkhöz tartozó gyermekeket kérjük, időben jelentkezzenek kezelésre, mert a bejelentkezést követően minimum 1 éves várakozási idő után tudjuk a kezelést elkezdeni a jelentkező gyermekek nagy létszámára való tekintettel.
A NEAK által támogatott fogszabályozási ellátás keretében beragasztott multiband készülék és kivehető készülékekkel végzett kezelést nyújtunk.

Ellátó orvos:
dr Srám Alíz
fogszabályzó szakorvos