SZÉP Kártya elfogadóhely

Az érték, amiért dolgozunk az Ön elégedett mosolya! 

Tapasztalt fogszakorvosaink mellett, professzionális szakorvosok: szájsebész szakorvosok, parodontológus szakorvos, fogszabályozó szakorvos, endodontus szakorvos gondoskodik Pácienseink legmagasabb szintű ellátásáról a fogászat minden területén. Munkájukat szakképzett dentálhigiénikusaink segítik.

A Veres-Dent Fogászati Központ nemcsak megjelenésével és környezetbarát megoldásaival tűnik ki, hanem a fogászat legújabb vívmányait is naprakészen alkalmazza: digitális fogászat, mikroszkópos gyökérkezelés, implantológia, fogbeültetés, CT, arcíves bemérés, navigált sebészet, smile design, BPS fogsor
Célunk a páciensközpontú fájdalommentes kezelések nyújtása minden korosztály számára. Arra törekszünk, hogy a fogászati kezeléseket a lehető legkellemesebbé tegyük a Páciensek számára. Orvosaink, dentálhigiénikusaink, asszisztenseink különös figyelmet fordítanak egyaránt a gyerekekre, családokra és az idősebb Pácienseink egyedi igényeire is.
Elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek, vagyis a fogászati prevenciónak.
Kiemelt figyelmet fordítunk az infekció kontrollra, ami a legszigorúbb nemzetközi elvárásoknak is megfelel.
Rendszeres továbbképzések biztosítják, hogy a legmodernebb kezelési technikákat alkalmazzuk, ehhez rendelkezésre állnak a legújabb anyagok és eszközök. A továbbiakban is, mint az elmúlt 25 év alatt, a legfontosabb számunkra az elvégzett munkánk minősége és az Ön elégedett mosolya.
A Veres-Dent Fogászati Központ csapata várja Önt szeretettel és hozzáértésével, hogy a legjobb ellátást és kezelést nyújtsa Önnek és családjának. Az Ön elégedettsége a mi legfőbb célunk, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy a fogászati központunkban töltött idő kellemes és eredményes legyen.
Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is a Veres-Dent Fogászati Központ által nyújtott kiváló minőségű és páciensközpontú fogászati ellátást.
Várjuk szeretettel!